Bossuyt_nl_0917

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

U kan hier registreren voor onze maandelijkse nieuwsbrieven.

 

33 - 08/11/2017
32 - 28/09/2017
31 - 31/08/2017
30 - 12/07/2017
29 - 01/06/2017
28 - 11/05/2017
27 - 06/04/2017
26 - 02/03/2017
25 - 31/01/2017
24 - 28/11/2016
23 - 21/10/2016
22 - 15/09/2016
21 - 29/08/2016
20 - 07/07/2016
19 - 06/06/2016
18 - 27/04/2016
17 - 01/04/2016
16 - 15/03/2016
15 - 11/03/2016
14 - 02/03/2016
13 - 19/02/2016
12 - 21/01/2016
11 - 17/12/2015
10 - 25/11/2015
9 - 24/11/2015
8 - 05/11/2015
Dag 3 Nieuwsbrief - Meat Expo 2015 - 30/09/2015
Dag 2 Nieuwsbrief - Meat Expo 2015 - 29/09/2015
Dag 1 Nieuwsbrief - Meat Expo 2015 - 28/09/2015
6 - 25/09/2015
5 - 09/09/2015
1 - 08/09/2015
horecplatform mail
Nieuws
Archief
Horecagids
Vacatures
Immo

In deze nieuwsbrief nummer 15

CSB_nl_0717 Bossuyt NL 09-17
Vakbeurzen
Tavola, vakbeurs van de fijne en verse voeding

Van zondag 13 tot en met dinsdag 15 maart 2016 inspireert Tavola – vakbeurs van de fijne en verse voeding – met haar unieke selectie van de nieuwste producten en de beste delicatessen in de markt. 
Tavola 2016 presenteert in 5 sfeervolle beurshallen een 400-tal streng geselecteerde exposanten. Er zijn opnieuw heel wat exposanten uit het buitenland; zowel individuele deelnames als via internationale paviljoenen.

Dit jaar zijn er ook meerdere zones gereserveerd voor artisanale fabrikanten!

 

 

De winnaars en genomineerden van de wedstrijd Gouden Tavola (hall 5)
Kom en ontdek de Gouden Tavola's: voor de delicatessenzaak zijn dat de Gouden Tavola Delicatessen of in zelfbediening in de supermarkt, de Gouden Tavola Retail. Daarnaast is er ook nog een aanbod van producten die kant-en-klaar zijn of verder moeten bewerkt worden  in het foodservice kanaal, de Gouden Tavola Foodservice en producten die in traditionele bediening worden aangeboden, bvb bij de slager, traiteur of aan de koeltoonbank in de supermarkt, de Gouden Tavola Traiteur. Alle producten die de tweede juryronde bereikten, worden tentoongesteld in de centrale Rambla en vormen voor de bezoekers een perfecte uitvalsbasis om de beste nieuwigheden van Tavola te ontdekken.

 

De geselecteerde producten van de jury in de innovatiegalerij (Rambla)
Breng u stem uit: In hal 5 worden de 3 beste producten uit elke rubriek voorgesteld en kunnen de bezoekers deze proeven. Bezoekers van de vakbeurs kunnen hun stem uitbrengen op één van de 12 bekroonde producten. Het product met de hoogste waardering vanwege de bezoekers ontvangt na afloop van Tavola 2016 de Gouden Tavola Publieksprijs. 

 

 

Food Futures door trendwatcher Herman Konings (hall 4)

Welke trends mag u binnenkort verwachten?
Trendwatcher Herman Konings geeft zijn visie. Ontdek de trends van de toekomst, met concrete voorbeelden in hall 4

Lees alvast meer over de nieuwe voedingstrends via deze link

 

 

 

 

 


REGISTREER GRATIS: Gratis toegang
(indien niet, moet je 10 euro aan de ingang betalen)

Nieuw: Traiteur Pierrot stelt zijn «Ambachtelijke ham gekookt op hooi» voor
Een ouderwets recept, terug naar de eenvoud, kwaliteit in zijn pure betekenis. In tegenstelling tot de industriële procedures wordt deze ham gemaakt zoals vroeger: de spieren van de hesp worden geheel gelaten en het kookproces gebeurt vacuüm met hooi en enkele kruiden. Het parfum en de smaak van deze ham doen ons denken aan onze kindertijd. Je vindt er de smaak van echte ham.

 

 

Praktische info: Tavola 2016
zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 maart 2016 (van 9 - 19u, op dinsdag tot 18u), Kortrijk Xpo
Bezoek voor foodprofessionals is gratis mits voorregistratie via www.tavola-xpo.be
Info: www.tavola-xpo.bewww.facebook.com/tavola-xpo -www.twitter.com/tavola2016 
tel 056 24 11 11 – tavola@kortrijkxpo.com
Schrijf je nu gratis in via  deze link