Bossuyt_nl_0917

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

U kan hier registreren voor onze maandelijkse nieuwsbrieven.

 

31 - 31/08/2017
30 - 12/07/2017
29 - 01/06/2017
28 - 11/05/2017
27 - 06/04/2017
26 - 02/03/2017
25 - 31/01/2017
24 - 28/11/2016
23 - 21/10/2016
22 - 15/09/2016
21 - 29/08/2016
20 - 07/07/2016
19 - 06/06/2016
18 - 27/04/2016
17 - 01/04/2016
16 - 15/03/2016
15 - 11/03/2016
14 - 02/03/2016
13 - 19/02/2016
12 - 21/01/2016
11 - 17/12/2015
10 - 25/11/2015
9 - 24/11/2015
8 - 05/11/2015
Dag 3 Nieuwsbrief - Meat Expo 2015 - 30/09/2015
Dag 2 Nieuwsbrief - Meat Expo 2015 - 29/09/2015
Dag 1 Nieuwsbrief - Meat Expo 2015 - 28/09/2015
6 - 25/09/2015
5 - 09/09/2015
1 - 08/09/2015
horecplatform mail
Nieuws
Archief
Horecagids
Vacatures
Immo

In deze nieuwsbrief nummer 16

CSB_nl_0717 Bossuyt NL 09-17
Vakbeurzen
Tavola 15 maart 2016 - Laatste dag

Vandaag vindt in Kortrijk de laatste dag plaats van de voedingsbeurs Tavola. Ontdek de allernieuwste producten op de Rambla waar de winnaars van de Gouden Tavola zijn uitgestald; laat u inspireren bij de vele exposanten die een uitgelezen palet fijne en verse voedingswaren tentoonstellen.

 

Bezoekers
Niet minder dan 420 standhouders stellen hun producten tentoon. De standhouders waren gisteren, maandag 14 maart al bijzonder opgetogen over de opkomst van zondag. Met 7185 bezoekers lag de opkomst 3,2% hoger dan twee jaar gleden. Maandag bezochten 5201 bezoekers de beurs, wat opnieuw een stijging van 3,5 % betekent. Patricia Huygelier, projectmanager van Tavola: “We zijn opgetogen over de vele standhouders – met dit jaar een bijzonder hoog aantal nieuwe gezichten - en natuurlijk ook over de hoge opkomst”.

 

Mooi
“Tavola is al jaren lang de mooiste foodbeurs”, vertellen standhouders spontaan. Dit jaar opnieuw hebben de exposanten en de organisator, Kortrijk Xpo er alles aan gedaan om deze beurs naar een zeer hoog niveau te tillen.

 


 
Laatavondhappenings
De deuren van Tavola bleven gisteren tot heel laat open. Er was nog volop ambiance op de stand van Franky Vleeswaren, De Nil, Duroc d'Olives, enz. Bij die laatste vierden ze het 5-jarig bestaan van dit varkensvlees. Dit deden ze met een Raving feestje, waarbij de beats – bij het sluiten van de beurs rond 19 uur – opstartten met het culinaire topduo & DJ Hendrik en Kamiel Buysse van BLEND!

 

Praktische info: Tavola 2016
zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 maart 2016 (van 9 - 19u, op dinsdag tot 18u), Kortrijk Xpo
Bezoek voor foodprofessionals is gratis mits voorregistratie via www.tavola-xpo.be
Info: www.tavola-xpo.bewww.facebook.com/tavola-xpo -www.twitter.com/tavola2016 
tel 056 24 11 11 – tavola@kortrijkxpo.com
Schrijf je nu gratis in via  deze link