Nieuws thema's

Actua
Agenda
Algemene intro
Bedrijven
Beurzen
Boeken
Publicaties
Catering & Distributie
Demonstraties
Eurobeef
Verenigingen - Federaties
Web
Wedstrijden
Gouden Mes
Onderwijs - Opleiding
Forum
Enquête
Hygiëne
Internationaal
Kort Nieuws
Onderzoek & Trends
Oproep
Paardenvleesschandaal
Randnieuws
Rechtzetting
Reünie
Streekproducten
Seminarie
Tavola
Varkenscrisis
Vakwedstrijden
Vers Vlees
Voedingsindustrie
Voedselveiligheid
Wetgeving
Entreprises
Associations - Fédérations
Salons
Salons Professionnels
Séminaire
Livres
Publications
Démonstrations
Concours
Concours Professionnels
Hygiène
En bref
Enseignement - Education
Formations
Recherche - Tendances
Retail
Appel
Action
Produits régionaux
Dans les coulisses
Législation
Entreprises
Catering & Distribution
Internationaal
International
Nouvelles périphériques
Gezondheid
Santé
L'industrie alimentaire
Viande fraîche
Vakbeurzen
Onderzoek
Recherche
Distributie
Distribution
Slachthuizen
Abattoirs
Vleeswarenfabrieken
Fabriques de charcuteries
Landbouw - Slagers
Agriculture - Bouchers
Duurzaamheid
Durabilité
Charcuterie
Vleespromotie
Promotion viande
Event
Snelrestauratie
Restauration rapide
Vlees
Viande
Voedingspatroon
Modèle alimentaire
Economie
Techniek
Technique

Laatste berichten


Aanbod voedingsproducten op Belgische markt evenwichtiger dan 5 jaar geleden

28/08/2018

Zonder dat u het zelf wellicht gemerkt heeft, verlaagde de voedingssector de afgelopen vijf jaar het gehalte aan suikers en verzadigde vetten in voedingsproducten en voegde ze meer vezels toe. Daarmee komt de sector haar afspraken met minister van volksgezondheid De Block en de FOD Volksgezondheid na in het kader van het Convenant Evenwichtige Voeding. De sector wil samen met de overheid verdergaan op de ingeslagen weg. 


“Bestellingen ophalen kan 24 uur op 24”

28/08/2018

Hans en Stefanie Vermès van de gelijknamige slagerij in Gullegem hebben voortaan een nieuwe troef in handen. Buiten de zaak staat een soort koelkast, waardoor klanten 24 uur op 24 hun boodschappen kunnen afhalen. Bestellen gebeurt online, waarna de klant een code krijgt. “Klantenservice is enorm belangrijk voor ons”, zegt Hans.