Carrefour opent nieuwe Market op de Ninoofse Steenweg in Anderlecht

In Anderlecht opent een volledig nieuwe Carrefour Market de deuren, op de Ninoofse Steenweg 721. Dit is de eerste van een tiental Market supermarkten die Carrefour in 2018 wilt openen.

In 2017 opende Carrefour een tiental nieuwe Market supermarkten, waarvan 3 nieuwe (Riemst, Vorst Laakdal et Waregem), een overname van 6 winkels en projecten van Ahold-Delhaize (Berendrecht, Lokeren, Ledeberg, Eeklo, Boortmeerbeek et Lille) en opende de groep Mestdagh er 2 onder hetzelfde enseigne (Libramont et La Monnaie).  In Anderlecht opent nu een volledig nieuwe Carrefour Market de deuren, op de Ninoofse Steenweg 721. Dit is de eerste van een tiental Market supermarkten die Carrefour in 2018 wilt openen.

 

In 2016 openden vier nieuwe Markets de deuren, maar in 2017 doet Carrefour Market het nog beter. Naast de 3 volledig nieuwe winkels (Riemst, Vorst Laakdal en Waregem), de 6 overnames van bestaande winkels of winkelprojecten (Berendrecht, Lokeren, Ledeberg, Eeklo, Boortmeerbeek en Lille) en de 2 openingen bij Carrefour Market Groupe Mestdagh (Libramont en Munt) wordt nu een twaalfde nieuwe winkel aan het lijstje toegevoegd. In Anderlecht opent namelijk op een volledig nieuwe Carrefour Market de deuren, op de Ninoofse Steenweg 721. Hierdoor zal de teller eind 2017 op 434 Markets komen te staan.

Winkelen in alle comfort
De klanten van de nieuwe Market van Anderlecht kunnen terecht in zo’n 740 m² winkeloppervlakte, waar plaats is voor brede gangen voor een groot winkelcomfort. Er is een ruime versmarkt, het paradepaardje van Market, met een mooi assortiment verse producten en bakkerijproducten (met in de winkel vers afgebakken broden, broodjes en koffiekoeken).

In het nieuwe moderne gebouw werd een logisch en aangenaam winkelparcours uitgetekend en door de heldere inrichting en lage meubels krijg je een volledig overzicht over de hele winkel.

De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Ook de duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO² (met panoramische deuren op de koelmeubels).

Een trendy assortiment
Het nieuwe winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wilt gunnen.

Daarnaast worden ook de prijzen niet uit het oog verloren, met heel wat eerste prijzen in het hele assortiment. De winkel speelt in op de huidige voedingstrends met een assortiment glutenvrije en dieetproducten, naast een ruime keuze biologische producten en producten uit de Wereldkeuken.Producten van eigen bodem en het accent op de versmarkt Market geeft de voorrang aan producten van bij ons.

De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van Market als dé versspecialist. De afdeling Fruit en groenten krijgt een prominente plaats aan de ingang van de winkel.

Naast de klassieke zuivelafdeling vind je in de traiteurafdeling een ambachtelijk gamma kaas en vleeswaren. De klant die op zoek is naar een snelle maaltijdoplossing vindt zijn gading in het ruime assortiment kant-en-klare gerechten, pasta- en rauwkostsalades, soepen en desserten.

Meer dan ooit werkt Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. De klanten vinden er bijvoorbeeld enkele lokale, artisanale bieren terug en de vruchtensappen van de Ferme de la Chise. Daarnaast wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan Belgische producten, met respect voor de seizoenen.  

Ruime openingsuren, extra diensten
Naast zijn ligging zijn de ruime openingsuren een van de grootste troeven van de nieuwe Market aan de Ninoofse Steenweg 721.

De winkel heeft ruime openingsuren en zal ook op zondag geopend zijn van 8.00 tot 20.00 uur.

Er staan 34 overdekte parkeerplaatsen ter beschikking van de winkel, die ook is voorzien van een Carrefour Drive-afhaalpunt. Klanten kunnen er ook hun Simply You Box afhalen die ze besteld hebben op www.SimplyYouBox.be.

In de winkel zullen een tiental nieuwe medewerkers aan de slag gaan, die grotendeels afkomstig zijn uit de regio. Ook voor het personeel wordt lokale verankering dus hoog in het vaandel gedragen.

De nieuwe supermarkt wordt uitgebaat door de heer Mesut AKAY. Samen met zijn team staat hij paraat om in te spelen op de vragen en behoeften van de klanten en hen de beste service bieden.

Adres: Carrefour Market Anderlecht, Ninoofse Steenweg 721, 1070 Brussel

Over Carrefour België:
Carrefour stelt vandaag 11.500 mannen en vrouwen tewerk. Met 45 Carrefour Hypermarkten, 443 Market Supermarkten, 296 Express buurtwinkels en 179 Drive afhaalpunten is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase volgt.

Dankzij haar lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van 11.000 lokale en meer dan 2.200 Bio & Welzijnsproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 650.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun boodschappen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, de grootste voedingsretailer ter wereld met meer 380.000 medewerkers. De groep is met meer dan 12.000 winkels aanwezig in meer dan 30 landen en realiseerde in 2016 een omzet van 103,7 miljard euro onder enseigne.