Gouden Tavola

Proef en bepaal zelf de culinaire trends van de toekomst. De Gouden Tavola bekroont de meest opmerkelijke productinnovaties van 2018 in vier categorieën. Ontdekt de selectie van de professionele jury in de innovatiegalerij en breng ook zelf uw stem uit. De winnaars:

  • Gouden Tavola Retail 2018: Socca Chips – Lambert J.L. Ets.
    Socca is een typisch mediterraans gerecht uit Nice. De chips van chef Luc Salsedo danken hun unieke smaak aan de basis van kikkererwtenbloem. 100% natuurlijke ingrediënten, glutenvrij en vegan.
    >  Lambert J.L. Ets. – stand 151 – www.jllambert.com

 

 

  • Gouden Tavola Retail 2018: Socca Chips – Lambert J.L. Ets.
    Socca is een typisch mediterraans gerecht uit Nice. De chips van chef Luc Salsedo danken hun unieke smaak aan de basis van kikkererwtenbloem. 100% natuurlijke ingrediënten, glutenvrij en vegan.
    >  Lambert J.L. Ets. – stand 151 – www.jllambert.com

 

  • Gouden Tavola Delicatessen 2018: Barista – Kaasboerderij ‘t Groendal
    In de kaasproductie wordt er gebruik gemaakt van assen, als een natuurlijke barrière voor schimmels en bacteriën. Het unieke aan deze kaas is dat er geen assen, maar gemalen geroosterde koffie wordt gebruikt. Dit resulteert in een halfharde kaas met subtiele koffietoets en opmerkelijke zwartgrauwe natuurkorst.
    Kaasboerderij ’t Groendal – stand 487-E – www.tgroendal.be

 

  • Gouden Tavola Foodservice 2018: Terrines Gourmandes – Belberry Preserves
    De Terrines Gourmandes van Belberry zijn heerlijke bereidingen op basis van fruit, ui, wijn of graanmosterd. Ze zijn makkelijk portioneerbaar en zijn de perfecte afwerking, van amuses tot dessert. Zes unieke smaken zijn beschikbaar: Rode Ui & Framboos, Wilde Citroen, Bittere Sinaasappel, Paarse Vijg, Sauternes Wijn en Graanmosterd.
    Belberry Preserves – stand 177 - www.belberry.com

 

  • Gouden Tavola Traiteur 2018: Friseline – BelOrta
    Na twintig jaar verschillende soorten andijvie op natuurlijke manier te kruisen, ontstond deze nieuwe soort die uitgesproken anders is. Het is een frisse en krokante groente die zo aantrekkelijk is door haar eenvoudige bereiding. Deze nieuwe slasoort heeft een mooie gele kleur, gekartelde bladeren en een verfijnde smaak die perfect is voor zowel alledaagse gerechten als speciale gelegenheden.
    >  BelOrta – stand 116 - www.belorta.be

 

Tavola: zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 maart in Kortrijk Xpo

 

Leg uw bezoek vast en reserveer uw gratis badge via www.tavola-xpo.be