5de Breydel Tourfeesten: Grootse feesten in Templeuve-en-Pévéle naar aanleiding van de Tour de France

Ivan De Keyser van het vleeswarenbedrijf Breydel organiseert samen met de burgemeester Luc Monnet (van het Franse Templeuve-en-Pévèle) en de wielervereniging Cazeau Pédale uit Templeuve/Doornik een groot feest. De festiviteiten vinden vanaf vrijdag 13 juli tot en met zondag 15 juli 2018 plaats. De feestzone is op wandelafstand van de kasseistrook van Moulin de Vertain* gelegen.

 

 

 

 

 

De toegang op het driedaags evenement is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien in de onmiddellijke nabijheid van de feestenzone. Zowel de 9de rit Arras-Roubaix van de Tour de France als de halve finale en de finale van het WK voetbal in Rusland zijn te zien op twee grote schemen (een in het Nederalnds en een in het Frans).

 

Het belooft een typisch Frans-Belgisch feest te worden met heel wat live optreden, wielersportbeleving en ambiance.

 

Op zondag 15 juli staat het 5de Breydel Tourfeest centraal, waarbij en Breydelgerecht voor minimum 1000 personen wordt bereid in de indrukwekkende euzenpan, omkaderd door live muziek en Tour- en voetbalambiance.

 
De inkom tot het domein is gratis. Bovendien is het domein vlot bereikbaar én op een boogscheut van de Belgische grens. Vanuit Gavere ligt Templeuve-en-Pévèle op 76 km.
 
Wie vooraf z’n maaltijd wil bestellen voor het Breydel tourfeest, kan dit online via www.breydel.be en dit tot en met woensdag 11 juli.
Nadien kunnen enkel ter plaatste maaltijdkaarten gekocht worden.