- 11 juni 2018
- | 6 min. leestijd
- | Bron: Bakery
Duurzaamheid wint aan belang bij broodverpakking
Sinds enkele jaren treedt er bij de gemiddelde consument meer en meer een drang naar duurzaamheid op, niet het minst als het op etenswaren en de bijbehorende verpakkingen aankomt. Ook brood- en viennoiserieproducten schikken zich mondjesmaat naar deze verandering. Er zijn tegenwoordig heel wat duurzame en zelfs eetbare alternatieven op de markt die sluipend de 'klassieke' broodzak in een hoekje duwen, vooral bij groothandelaars en industriƫle bakkers. Die opties hebben bovendien, naast een oogje voor het milieu, ook een positieve invloed op de houdbaarheid van broodproducten.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.