- 12 maart 2019
- | Bron: Bakery
Posidonia® zeezout
Posidonia® zeezout Verminder zoutgehalte met 25% Dankzij het 100% natuurlijk Posidonia® zeezout kan je het zoutgehalte in je brood met maar liefst 25% verminderen, zonder de smaak te veranderen. Posidonia® zout:- wordt gewonnen uit de zoutmijnen van het eilandje Formentera, een beschermd natuurgebied gelegen in de Balearen (Spanje)- is 100% natuurlijk zonder toegevoegde producten- heeft dezelfde smaak als traditioneel zeezout, maar het bevat minder natrium- leidt daardoor tot 25% minder zout in brood Heeft brood bereid met Posidonia® zout effectief evenveel smaak? Een test met een panel was duidelijk: er is geen significant verschil waarneembaar tussen een standaardbrood en een brood gemaakt met Posidonia®. Voor meer recepten met Posidonia® zout, ga naar www.puratos.be
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.