Posidonia® zeezout

Posidonia® zeezout  

Posidonia® zeezout Verminder zoutgehalte met 25% Dankzij het 100% natuurlijk Posidonia® zeezout kan je het zoutgehalte in je brood met maar liefst 25% verminderen, zonder de smaak te veranderen. Posidonia® zout:- wordt gewonnen uit de zoutmijnen van het eilandje Formentera, een beschermd natuurgebied gelegen in de Balearen (Spanje)- is 100% natuurlijk zonder toegevoegde producten- heeft dezelfde smaak als traditioneel zeezout, maar het bevat minder natrium- leidt daardoor tot 25% minder zout in brood Heeft brood bereid met Posidonia® zout effectief evenveel smaak? Een test met een panel was duidelijk: er is geen significant verschil waarneembaar tussen een standaardbrood en een brood gemaakt met Posidonia®. Voor meer recepten met Posidonia® zout, ga naar www.puratos.be

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.