- 09 mei 2019
- Door Melisse Himpe
- | 5 min. leestijd
- | Bron: Bakery
Broodverpakking blijft verduurzamen
Hoewel de Belgische bakker nog altijd vasthoudt aan de vertrouwdheid van de geparaffineerde broodzak, zijn er tegenwoordig al heel wat alternatieven op de markt die het recyclageproces vergemakkelijken. Die alternatieven bieden het antwoord op de prangende vraag van de consument naar meer duurzaamheid. Veel leveranciers springen dan ook mee op de kar en zijn constant op zoek naar de juiste balans tussen duurzaamheid en een goede houdbaarheid
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.