- 03 januari 2019
- Door Piet De Ville
- | 3 min. leestijd
- | Bron: Chocolaterie
Consument wordt gevoelig voor ecologische verpakkingen
Duurzaamheid en ecologie; ook in de chocoladesector zijn het begrippen die aan belang winnen. Onder gezonde druk van de consument is de branche aan het 'verduurzamen'. Daarbij hoort dus ook een ecologisch verantwoorde verpakking. Alternatieven voor de bekende aluminium en papieren wikkels zijn in opmars; zo worden er er nu verpakkingen gemaakt uit landbouwafval, gras en zelfs uit het afval van cacaobonen. Ook mooie blikken dozen blijven in trek.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.