- 29 september 2017
- | Bron: Delicatesse
Een geslaagde kaasschotel
Een geslaagde kaasschotel Een geslaagde kaasschotelOm een geslaagde kaasschotel samen te stellen, raden wij een assortiment kazen aan met een mooie combinatie van smaken, vormen en texturen, zodat iedereen zijn gading kan vinden: • Een kaas met halfharde korst: Passendale, Père Joseph of Pavé à la Leffe • Een zachte kaas met witschimmelkorst: Caprice des Dieux, Le Rustique, St Albray of Pie d’Angloys • Een zachte kaas met gewassen korst: Chaumes • Een schimmelkaas: St Agur of Rochebaron • Een verse kaas: St Môret • Een geiten- of schapenkaas: Chavroux of Le Brebiou Laat de kaas voor het opdienen ongeveer een half uur rusten bij kamertemperatuur. Denk eraan om brood, wijn, bier of thee en eventueel vers fruit of jam als begeleiders bij de degustatie aan te bieden. Als afsluiter van een maaltijd voorziet u ongeveer 90gr kaas per persoon. Indien u dit wenst op te dienen als gerecht, kan u 120 à 150gr per persoon voorzien.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.