- 11 september 2018
- Door Emilia Van Eynde
- | 5 min. leestijd
- | Bron: Delicatesse
Kalfsvlees past in 'gezondheidsdieet' moderne consument
Kalfsvlees is een subtiele vleessoort, die perfect past in het 'gezondheidsdieet' van de moderne consument. Het vlees mag dan al in een hogere prijsklasse vallen, de slager kan de verkoop van kalfsvlees opkrikken met versneden en verwerkte stukken zoals kalfsblanquette, kalfsburgers, cordon bleu of kalfslapjes. Ook orgaanvlees past helemaal in het verhaal van snuit tot staart. We lichten kalfsvlees in al zijn glorie nader toe.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.