- 24 mei 2019
- Door Tom Dejonghe
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Delicatesse
Tal van opties voor langere houdbaarheid
Om uw bereide gerechten efficiënt en voedselveilig te verpakken, hebt u de keuze tussen verschillende verpakkingsmethoden. Van klassiek verpakken in een pot met een al dan niet te verzegelen deksel, over sealen waarbij u de voeding in een bakje/schaaltje afgedekt met folie bewaart, tot het vacuümverpakken. Zowel bij het sealen als vacuümverpakken kunt u ook nog kiezen voor verpakken onder MAP. U bewaart uw bereide gerecht dan onder een aangepaste atmosfeer. Wat zijn de voordelen en aandachtspunten van deze methoden? En op welke investeringskost moet u rekenen?
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.