Waarom u authentiek varkensvlees in uw toog moet hebben

Waarom u authentiek varkensvlees  in uw toog moet hebben  

Varkensvlees blijft een vaste waarde in onze West-Europese keuken én het biedt een waaier aan mogelijkheden. Slagers en traiteurs die kiezen voor een kwaliteitslabel en die hun klanten meenemen in het dierenverhaal van zaadje tot karbonaadje zullen zich makkelijk onderscheiden van concurrenten die opteren voor vlees afkomstig van de grote industriële spelers. De hedendaagse consument is kritisch, en niet ongevoelig voor dierenwelzijn. Hij wil de herkomst kennen, vindt het een must dat dieren met respect worden behandeld en dat ze gezonde voeding krijgen. Dat vertaalt zich dan ook in de smaak …

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.