- 15 mei 2017
Oosterse noedels met rund
Oosterse noedels met rund Een heerlijk Oosterse bereiding van noedels met gemarineerde gegaarde reepjes rundvlees en een Aziatische groentepan (reepjes van courgette, gele paprika, wortel, taugé en zwarte champignons) met oestersaus. Losgevroren eenpansgerecht en verpakt per 4 x 2,5 kg. Gedurende ±20 min in bevroren toestand afgedekt opwarmen in heteluchtoven bij 140°C. Regelmatig goed omroeren.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.