- 28 mei 2020
- Door Nils Cheyns
- | 3 min. leestijd
Visbuffetten voor elk budget
Het samenstellen van een evenwichtig visbuffet kan een moeilijke oefening zijn, zeker omdat de visprijzen enorm kunnen variƫren. Hierdoor bent u bijna verplicht om voor elke klant het budget te bekijken en, waar nodig, aanpassingen te doen, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en kwantiteit. Hier geven we u enkele bruikbare tips om uw aanbod van visbuffetten en -schotels optimaal aan te pakken.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.