- 15 november 2019
- Door Marie Verhulst
- | 4 min. leestijd
Vleesconsumptie in foodservices
Hoewel we tegenwoordig overstelpt worden met de plantaardige keuken, blijkt uit een studie van de VLAM dat het aandeel van deze groep nog beperkt is, ook in de foodservicemarkt. Bovendien verkiest men meer en meer voor een kwalitatief stuk vlees, bij voorkeur van eigen bodem, dan voor een grote portie. De toenemende vraag naar transparantie en sociale mix in steden zullen in de toekomst nog voor de nodige uitdagingen zorgen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.