4 december 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

vooruitblik prowein 2025

De wijn- en spirits branche is constant in beweging en er zijn enkele trends die in de komende jaren een grote rol zullen spelen. Op basis van de informatie over ProWein 2025, kunnen we al een aantal trends identificeren.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De vraag naar no/low-alcohol dranken neemt sterk toe en daarom wordt er op ProWein Zero meer ruimte gecreëerd voor deze categorie.
De inschrijvingen voor het Symposium Technisch Onderwijs lopen vlot binnen! Naast tal van scholen hebben ook al heel wat bedrijven en federaties hun deelname bevestigd. Onder andere volgende bedrijven en federaties zijn reeds aanwezig.
Van cateraar tot horeca uitbater, van chocolatier tot bakker. Voor elke stiel binnen de foodretailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.
Bij abdijbieren denken we spontaan aan dubbel of tripel. Een tiental jaren geleden maakten de eerste refterbieren hun intrede, hoewel sommige al langer beperkt aan de abdijpoort werden verkocht. Sinds enkele jaren is ...
Met een geslaagd dessert maak je indruk. Maar wat maakt een dessert geslaagd? Dat ontdek je in het nieuwste !D-magazine van Debic. Boordevol do’s & don’ts van sterrenchefs en toppatissiers, tips voor meer omzet en exclusieve dessertrecepten. Aan de slag!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.