11 december 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

expertise- en innovatiecentrum NuHCaS 
Het open expertise- en innovatiecentrum NuHCaS – dat werkt rond voeding en gezondheid – beneemt met haar projecten en studies een steeds grotere rol in de sector van de grootkeuken en catering. Charlotte Destoop en Ellen Fierens nemen ons mee in de werking van NuHCaS. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Dirk Van Damme legt tijdens het Symposium Technisch Onderwijs op 22 januari uit hoe ondernemingen en scholen zullen moeten samenwerken om de mentaliteitswijziging rond technisch onderwijs te verwezenlijken.
“Goede voeding is de beste vorm van preventieve gezondheidszorg. De overheid zou daar veel meer moeten op inspelen. Ook in de opleiding voor artsen moet dit meer aan bod komen”, klinkt het.
De eerste sprekers en cases zijn bekend. Dirk Van Damme, Wouter Duyck, Joke Knockaert, Volvo Trucks, Scheppersinstituut Wetteren, Btecch en Campus Glorieux Secundair Ronse brengen hun inspirerende visie of nemen u mee in leerrijke cases. Reserveer nu nog met vroegboekkorting.
Noteer 5 februari 2024 alvast in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 15e maal haar deuren! Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken.
Producten en materiaal, demo’s en wedstrijden, inspirerende infosessies: dit alles kan je terugvinden op 2-3-4 februari 2025 in Namur Expo. Bezoek de enige vakbeurs in Franstalig België voor professionals uit de voedingssector en food retail
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodServices 

FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.