In deze editie blikken we vooruit op Horeca Expo. Van 16 tot 19 november staat Flanders Expo volledig in het teken van innovatie, inspiratie en ontmoeting. Met een uitgebreid aanbod speelt de beurs in op zowel de dagelijkse realiteit als de strategische keuzes van grootkeukenteams. Daarnaast lichten we de belangrijkste trends uit in food, drinks en foodservice supplies, die naar voren kwamen bij de inzendingen voor de jaarlijkse Innovation Awards.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Horeca Expo blijft toonaangevend voor grootkeukens en cateraars
Van 16 tot 19 november staat Flanders Expo opnieuw in het teken van innovatie, inspiratie en ontmoeting voor de Belgische horecasector. Met een uitgebreid aanbod speelt de beurs in op de dagelijkse realiteit én de strategische keuzes van grootkeukenteams.
Nieuwe trends in food, drinks en foodservice supplies
Horeca Expo reikt jaarlijks Innovation Awards uit aan de producten of diensten die vernieuwend zijn binnen de sector of een oplossing kunnen bieden in vele horecazaken of verswinkels. In dit artikel lichten we de belangrijkste trends uit die bij de inzendingen opvielen.
“Kleinste Keuken”, een groot gemak: snelle hap zonder extra personeel
JAVA Foodservice wil steeds meedenken met zijn klanten over relevante thema’s zoals voedselverspilling, budgetcontrole, personeelskrapte en veranderende voedingsbehoeften. Voor organisaties die graag eten serveren zonder aparte keuken of extra personeel, bedacht het Kleinste keuken.
Al meer dan 70 jaar voorziet Imperial slagers van kwaliteitsvolle vleeswaren, van klassieke favorieten tot innovatieve oplossingen. Maar Imperial is meer dan een leverancier. We zijn een partner die oplossingsgericht meedenkt, die ondersteunt en inspireert.
Chefs willen efficiënt werken in de keuken. Een goede voorbereiding maakt dan ook een wereld van verschil. Net daar kan Vandemoortele® een handje helpen. Onze sauzen en vinaigrettes zijn stuk voor stuk toppers die met hun kwaliteit voldoen aan alle eisen van foodprofessionals.
Lees het digitale magazine over plantaardige voeding. Ontdek hoe plantaardige snacks en eiwittransitie inspelen op de groeiende vraag, hoe onderwijsinstellingen en events het aanbod verrijken, en hoe koks en cateraars creatieve plantaardige gerechten presenteren.
Waarom PMD fout sorteren grote gevolgen kan hebben
In steeds meer bedrijven wordt PMD gesorteerd, en dat is uiteraard een goede zaak. Maar er belanden ook steeds meer zaken bij PMD die er helemaal niet thuis horen. En dat is niet zo onschuldig als het lijkt. Fost Plus vraagt in een nieuwe bedrijfscampagne meer aandacht voor de sorteerregels.
Op papier of digitaal? Vertel het ons! WE MEDIA voert samen met Thomas More een studie naar het mediagebruik van lezers van vakbladen, waaronder dit magazine. Deelnemen duurt slechts 5 minuten. De resultaten leest u in november in onze nieuwsbrief.
Slim, krachtig en betrouwbaar. De Daily Essential reeds vanaf €399/maand*. Of ervaar extra comfort, kracht en technologie in één: de volledig uitgeruste Daily Champion met 3,0 l motor en 180 pk diesel vanaf €449/maand*.
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.