In deze editie van de Foodservices nieuwsbrief nemen we je mee langs vernieuwende foodconcepten die uw keuken kunnen inspireren en uitdagen. Van creatieve horecamodellen en foodmarkten tot de opmars van retailinvloeden in bedrijfsrestaurants.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Foodconcepten
Lees het digitale magazine over foodconcepten. Van innovatieve horecazaken en foodmarkten tot retail in bedrijfscatering: ontdek inspirerende trends zoals frontcooking, bio in grootkeukens en digitale foodoplossingen voor elke smaak.
Groenten hebben een eindeloos potentieel om te verrassen en te overtuigen, als je ze doordacht en creatief gebruikt”, zegt Steve Passchyn, Culinary Manager FoodService bij Bonduelle
Snel klaar, lekker en voedzaam. Wat wil je nog meer? De gegrilde kip aan 't spit krijgt de hoofdrol, en wordt ondersteund door couscous met groentjes. Een heerlijk BBQ gerecht dat je bovendien het hele jaar door kunt presenteren.
Nieuwe aflevering op THEMAX Food Channel: Brussels Bar Show
De Brussels Bar Show ziet zichzelf als een platform voor samenwerking tussen bartenders, drankenmerken en bezoekers. De aanwezigen kunnen er genieten van workshops, proeverijen en live-demonstraties
Heeft u een uniek voedingsproduct die u graag in de schijnwerpers wil zetten? Schrijf uw product in voor de Food Discovery Awards maak kans op het felbegeerde kwaliteitslabel dat uw creatie onderscheidt als een ware smaakmaker. Inschrijven kan nog tot 30/06, mis deze unieke kans niet!
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.