Duurzaamheid in de zorg begint op het bord. In UZ Gent en WZC Lemberge maken de keukenteams werk van minder verspilling, meer plantaardige eiwitten en een sterke band met lokale producenten. U leest er alles over in deze nieuwsbrief.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Groene zorg start in de keuken
Van innovatieve oplossingen tegen voedselverspilling tot het promoten van lokale voeding: deze initiatieven laten zien hoe zorgcatering en milieubewuste oplossingen hand in hand gaan.
Van 28 september tot 1 oktober 2025 is Kortrijk Xpo opnieuw the place to be voor Belgische vaklui uit de foodsector. Nieuw is dat met 'Artisan' het gekende vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola in één uniek event wordt versmolten.
Ontdek het digitale magazine over bedrijfscatering! Lees artikels over innovatieve foodconcepten, gezonde snacks, slimme koelkasten, food delivery, visies van toonaangevende cateraars en de toekomst van voeding op het werk.
Verrijk. Creëer. Ontdek met Debic Room Plus Mascarpone
Room is een essentieel ingrediënt in elke bakkerij. Het voegt smaak toe en zorgt voor die fluweelzachte textuur. Room wordt gebruikt om de smakelijkste vullingen en mooiste decoraties te maken. Debic Room Plus Mascarpone doet dit allemaal én meer.
Hoe zoeken en boeken uw collega's een eventlocatie?
Doe mee aan onze nieuwe Locatie Barometer en ontdek hoe men in België eventlocaties zoekt en boekt. Beantwoord de vragen en maak kans op een Bongobox t.w.v. €50! De resultaten van de enquête zijn dit najaar beschikbaar via RendEvenement.
Food Process Seminar 2025: De perspectieven van AI in de voedingsindustrie
Hoe en waar begint u precies met de integratie van AI? Welke innovaties mag u niet missen? Het Food Process Seminar reikt op 13 november concrete handvatten aan om future-proof te worden!
Verpakking & Label Awards: Zet uw innovatie in de spotlights!
De Verpakking & Label Awards 2025 bekronen de meest innovatieve verpakkingen, labels en verpakkingsmachines op de Belgische markt. Schrijf nu uw innovatie in en zet uw product in de kijker!
Beantwoord onderstaande vragen en de schiftingsvraag en maak zo kans op een van de bongobonnen voor een weekend weg ter waarde van 250 EUR! De resultaten worden geheel anoniem verwerkt. Deze vragen nemen slechts 5 minuten van uw tijd in!
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.