Tijdens de eerste editie van de komende Artisan beurs worden ook de nieuwe Food Personality Awards uitgereikt. In deze nieuwsbrief blikken we nog even terug op de vorige editie van deze awards en kunt u de verhalen van de vorige winnaars ontdekken.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur
Artisan 2025 brengt foodprofessionals samen
Van 28 september tot 1 oktober 2025 is Kortrijk Xpo opnieuw the place to be voor Belgische vaklui uit de foodsector. Nieuw is dat met 'Artisan' het gekende vakbeurstrio Broodway, Meat Expo én Taste of Tavola in één uniek event wordt versmolten.
Ontdek het digitale magazine over onze Food Personalities! Lees de artikels over inspirerende mensen uit de voedingssector: van chocolatiers en patissiers tot slagers, kaasmeesters, foodretailers en zorgcateraars. Artikels vol vakmanschap, visie en passie voor voeding.
Van rijke saus tot romige pastavulling tot spectaculair dessert: met Debic Room Plus Mascarpone haal je een echte alleskunner in huis. Voor horecaprofessionals met weinig personeel maar veel ambitie. Ontdek hoe dit rijke, romige product jouw gerechten naar een hoger niveau tilt: warm, koud, hartig én zoet.
Restaurantbezoeken van verborgen parels in de stad tot karaktervolle eettentjes op het platteland. In elk verhaal neemt Sabine de kijker mee op een eetavontuur.
Vanaf eind 2025 is slimme gebouwautomatisering verplicht voor grote niet-residentiële gebouwen. Ontdek tijdens BuildUp op 25 september hoe u als eigenaar of beheerder kosten bespaart en uw gebouwen futureproof maakt. Mis deze gratis kennis- en netwerkdag over smart buildings niet!
FoodServices maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.